NAROČNIKI
TETA FRIDA
RESTAVRACIJA 7
NJAMI SUSHI
Posode za pse in mačke MOI
Kavarna & Lounge bar NANA
Etno hiša BAŠČARŠIJA
MNENJA

Do sedaj sta moja otroka

Do sedaj sta moja otroka že dvakrat obiskala Lončarski center Maribor skupaj s prijatelji. Bila sta navdušena, saj sta tam ustvarjalno preživljala prosti čas in se družila s prijatelji, hkrati pa potem lahko odnesla uporaben predmet, ki zdaj doma res ne leži in se na njem ne nabira prah. Nazadnje sta se z gospo Suzano na koncu že kar dogovorila, kaj bi si želela ustvarjati naslednjič, in komaj čakata, da spet gresta tja. Gospa Suzana mi je povedala tudi, da imajo delavnice tudi, kadar otroci praznujejo rojstne dneve, in hči je tako navdušena, da bo tja povabila vse svoje prijateljice. Prav tako pa sedaj pogosto kupimo darilni bon za prijatelje, ki praznujejo, in do sedaj so bili vsi navdušeni, da so lahko šli v Lončarski center.

 

17.11.2019

Manja, Amelie in Elias Mulec

Odlična izkušnja

Konec leta 2018 sem si uresničila dolgoletno željo in se v Lončarskem centru Maribor udeležila decembrske delavnice oblikovanja prazničnih krožnikov. Delavnica je presegla moja pričakovanja, saj smo imeli priložnost izdelati več kot samo en izdelek. Navdušenje nad tem, da pod mojimi rokami nastaja nekaj dokaj všečnega in hkrati uporabnega, je dodatno povečalo prijetno vzdušje, prijazno, nevsiljivo vodenje, za piko na i pa še čaj v čudovitih skodelicah.
Med delom smo spoznavali lastnosti različnih vrst gline in dobili odgovore na številna vprašanja, ki smo jih želeli vprašati že od nekdaj, ali pa so se porajala sproti. Pri meni je vse to vzbudilo samo še večjo željo po nadaljevanju raziskovanja dela z glino, zato bom Lončarski center Maribor gotovo še velikokrat obiskala.
Udeležbo na delavnicah Lončarskega centra Maribor toplo priporočam vsakomur, ki ga zanima, kaj vse je mogoče ustvariti iz gline in ki bi rad preizkusil svoje ročne spretnosti – ne boste razočarani.

03.01.2018

Helena

V lončarskem centru Suzane Rajh

V lončarskem centru Suzane Rajh sem preživel lepe ure spoznavanja gline in tehnik oblikovanja le-te. Inštruktorica je s pravo mero strogosti in zahtevnosti ter s svojo profesionalno, a vendarle sproščeno naravo bila dober in kompatibilen balans diverznim značajem, znanjem in kompetencam udeležencev svojega tečaja. Vsekakor je njen lončarski center, ki mi bo ostal v dobrem spominu kot sopomočnik pri odkritju in kultiviranju še ene strasti v življenju, vreden izkušnje vsakogar, zato ga brez oklevanja priporočam.

Mario

 

Mario

Priporočam vsem, ne glede na starost ali izkušnje!

V želji spoznati delo z glino sva se s kolegico odločili za delavnico v Locarskem centru Maribor. Kar sva učiteljici in ker smo na šolo dobili peči za peko gline, sva si želeli kvalitetno izobraževanje na tem področju.
Suzano Rajh sem spoznala preko Obrtne zbornice. Njena zgodba in ljubezen do gline sta me fascinirali. Takoj sem vedela, da si želim delati z glino tudi sama. Kot, da bi se v meni zbudila dolgoletna želja, katere se nisem niti zavedala.
Kmalu sem spoznala, da sem na pravem mestu. Suzana Rajh nama je predajala svoje dolgoletno znanje prijazno toda odločno. Ogromno sva se naučili. Obe sva bili istega mnenja, da je to najboljše in najkoristnejše izobraževanje na katerem sva kdaj bili. Odlična predavateljica, z znanjem, integriteto in srcem.
Priporočam vsem, ne glede na starost ali izkušnje.
Lončarski center Maribor in Suzana Rajh sta vedno dobra odločitev.

11.02.2018

Suzana Thaler

Zaupajte nam svoje mnenje:

Strong Testimonials form submission spinner.

Obvezna polja

Vaše mnenje…