NINAROZINA

Nina Logar je tekstilna inženirka in oblikovalka blagovne znamke recikliranih oblačil Ninarozina, ter ustanoviteljica in vodja izobraževalnih tečajev “Šivalnica popravljalnica” in “Šivalnica nadaljevalnica”.

Oblikuje različne linije ženskih in moških oblačil, ki so sešite po principu ponovne uporabe oziroma po principu REuse, REduce, REcycle. Prodaja ZVONKE, moške srajce ali ženske bluze, predelane v poletna in jesenska krila, PEPOti, moški puloverji, predelani in dodelani iz drugih puloverjev in ostankov blaga, HELENE, lahkotne ženske majice, predelane iz moških srajc ter drugi predelani in dodelani tekstilni izdelki, kot so kratka majice TwithAshirt.

DELAVNICA - Vezene rožice

Na delavnici se boste spoznali s preprosto tehniko vezenja rožic, s katerimi si lahko popestrite oblačila ali naredite našitek, s katerim zakrijemo kakšno luknjico ali madež.

Delavnica je primerna za vse, predznanje ročnega šivanja ali vezenja ni potrebno. Udeleženci si izberejo motiv rožice, ki jo bodo izvezli, tehnike vezenja se razlikujejo glede na izbran motiv. Udeleženci lahko prinesejo svoje izdelke, ki jih želijo popestriti s tehniko vezenja, ali pa uporabijo material za vezenje, ki je na voljo. Udeleženci dobijo navodila za vezenje, ki jih odnesejo domov.

Starostna omejitev otrok, za samostojno ustvarjanje je vsaj 8 let, v kolikor so v spremstvu staršev pa so lahko tudi mlajši.

Delavnica traja 2 uri in 30 minut, cena delavnice znaša 25 € na osebo.

Cena družinske delavnice za 2 osebi znaša 40 €, kot družina se šteje vsaj en starš in en otrok.

Cena družinske delavnice za 3-4 osebe znaša 50 €, kot družina se šteje vsaj en starš in en otrok.

Število udeležencev na posamezno delavnico je omejeno na največ 10 oseb.

PRIJAVA NA DELAVNICO  GALERIJA

  OSTALI UDELEŽENCI

  Kontakt

  Lončarski center Maribor
  Mesarski prehod 5, 2000 Maribor
  info@loncarskicentermaribor.si
  051 343 671
  Loncarski center Maribor logo