LONČARSKI CENTER MARIBOR

Suzana Rajh

Počasi in z veliko mero potrpežljivosti je nastajal Lončarski center Maribor in blagovna znamka Uniceramic Design. Blagovna znamka je rezultat vztrajnega dela, preizkušanja različnih tehnik oblikovanja in uporabe raznovrstnih glin. Pod blagovno znamko Uniceramic Design nastajajo unikatni izdelki iz gline, ki popestrijo vaš dom in v marsikateri restavraciji poskrbijo, da je kulinarična ponudba hrane povezana v celostno podobo. Izdelki so primerni za gospodinjsko rabo, primerni za pranje v pomivalnem stroju in uporabo v pečici.

Nina Dečman in Suzana Rajh

Vodita delavnice oblikovanja gline. Lončarski center Maribor je prostor, kjer lahko izrazite svojo kreativnost, se sprostite ali pa si pridete samo umazat roke in predpasnike. Vodili vas bodo skozi sproščujoče doživetje, kjer se boste preko gline povezali z naravo, hkrati pa ustvarili svoj unikaten izdelek, ki je lahko izvirno darilo z vašo osebno noto ali pa spomin na nepozabno lončarsko izkušnjo.

DELAVNICE OBLIKOVANJA GLINE

Delavnice oblikovanja gline so primerne tako za popolne začetnike kot tudi za tiste, ki so že vešči ustvarjanja z glino. Delavnice so namenjene otrokom, družinam, manjšim skupinam in posameznikom. Izvedbo prilagodimo glede na morebitno predhodno znanje, želje, spretnosti in starost udeležencev.

Izdelke, ki jih izdelate na delavnici poglaziramo in odžgemo ter jim s tem damo uporabno vrednost. V roku 10 dni jih lahko prevzamete osebno ali vam jih proti doplačilu pošljemo po pošti.

Delavnica za otroke

Na delavnici si vsak otrok izdela 2 izdelka, enega na lončarskem vretenu in enega prostoročno. Izdelke po želji pobarvajo ali okrasijo s kakšno izmed ponujenih tehnik.

Delavnica traja 90 min, cena delavnice znaša 20 € na osebo.

Družinska delavnica oblikovanja gline

Na delavnici si vsak izdela 2 izdelka, enega na lončarskem vretenu in enega prostoročno. Izdelke po želji pobarvate ali okrasite s kakšno izmed ponujenih tehnik.

Delavnica traja 2 uri, cena delavnice znaša 25 € na osebo.

Lončarska pokušina

Na delavnici si vsak izdela 2 izdelka, enega na lončarskem vretenu in enega prostoročno. Izdelke po želji pobarvate ali okrasite s kakšno izmed ponujenih tehnik.

Delavnica traja 2 uri, cena delavnice znaša 30 € na osebo.

Lončarsko doživetje

Na delavnici si vsak udeleženec izdela vsaj 2 izdelka. Na voljo je oblikovanje po izbiri, tri prostoročne tehnike ali oblikovanje gline na lončarskem vretenu. Izdelke po želji pobarvate ali okrasite s kakšno izmed ponujenih tehnik. Med samo delavnico vam postrežemo lokalno sladico, postreženo na krožniku z enim izmed motivov mesta Maribor, ki ga odnesete s sabo.

Delavnica traja 3 ure, cena delavnice znaša 55 € na osebo.

PRIJAVA NA DELAVNICO - LCM  GALERIJA

  OSTALI UDELEŽENCI

  Kontakt

  Lončarski center Maribor
  Mesarski prehod 5, 2000 Maribor
  info@loncarskicentermaribor.si
  051 343 671
  Loncarski center Maribor logo