Tjaša Cush

Tjaša Tia Cusch je akademska slikarka, pedagoginja ter samostojna ustvarjalka. Študij slikarstva je zaključila na Akademiji likovnih umetnosti v Ljubljani.

Ustvarjalka je samostojno delovno in ustvarjalno prisotna doma ter tujini. Od leta 2013 deluje na področju likovnega mentorstva ter pedagogike. Ustvarjalka obožuje barve in prav te so del njenega vsakodnevnega ustvarjanja. Razveseljuje jo delo z otroci.

Tjašina slikarska dela so velikokrat prepoznana po motivih portretov. Njena platna navdihujejo z intimnostjo, lepoto ter igrivo barvno paleto. Tjaša Tia Cusch raziskuje klasične in sodobne pristope v slikarstvu. Njena umetniška dela pa so intuitivno ustvarjena in unikatna.

SLIKARSKA DELAVNICA Tjaše Tie Cusch

Je namenjena raziskovanju likovnih, kiparskih ter slikarskih tehnik. Spodbuja k odkrivanju kreativnega sveta skozi raznolike tehnike in materiale ter spodbuja otrokov likovni potencial.

Otroške slikarske delavnice

Ciljna skupina od 8 do 15 let.   Število udeležencev na posamezno delavnico je omejeno na največ 6 otrok. Otroci potrebujejo posebna oblačila za likovno ustvarjanje.

Slikanje razglednic s cvetnimi motivi

Na delavnici se ustvarja v tehniki akvarela s cvetnimi motivi. Delavnica traja 2 uri, cena znaša 25 eur po osebi.

Slikanje na platno, motivi poletja

Na delavnici se naučite mešanja odtenkov ter slikanje z akrilnimi barvami na platno. Motiv slikanja je morje, sončni zahod ali cvet. Delavnica traja 3 ure, cena znaša 30 eur po osebi.

Poslikava panjskih končnic

Na delavnici udeleženci na lesene deščice, panjske končnice, narišejo različne motive. Delavnica traja 90 minut cena delavnice znaša 25€ na osebo.

Risanje znamenitosti Maribora

Na delavnici si vsak udeleženec izbere motiv Maribora, ki ga nariše na v naprej pripravljene kartončke ali dravske kamne. Delavnica traja 90 min, cena delavnice znaša 20€ po osebi.

Število udeležencev na posamezno delavnico je omejeno na največ 6 oseb.

PRIJAVA NA DELAVNICO  GALERIJA

  Ostali udeleženci

  Kontakt

  Lončarski center Maribor
  Mesarski prehod 5, 2000 Maribor
  info@loncarskicentermaribor.si
  051 343 671
  Loncarski center Maribor logo